Ga je vaker naar concerten van Podium Klassiek Eindhoven, in je eentje of met anderen? Dat waarderen we. En: dat belonen we!

Strippenkaart
Een strippenkaart geeft je een jaar lang toegang tot zes concerten naar eigen keuze. Hij is niet persoonlijk, dus je metgezel krijgt ook toegang op basis van jouw strippenkaart.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 kost een kaartje €18,-. De Podium-Klassiek-Eindhoven-strippenkaart kost €90,-. Je bespaart €18,-. 

De strippenkaart verloopt niet.

Strippenkaart

Cadeaukaart
Wilt u familie, vrienden, kennissen of andere relaties trakteren op een concert naar keuze van Podium Klassiek Eindhoven, in de vorm van cadeaukaart? Dat kan, de kaart kost €18,- en geeft één persoon gratis toegang tot één van onze concerten naar eigen keuze. 

Let op: wie zeker wil zijn van een plaats, doet er verstandig aan die te reserveren via deze website. Wil je gebruikmaken van je strippenkaart? Kies dan de onderste optie ‘Concert: (Ik heb een strippenkaart)‘. Bij het concert “betaal” je aan onze ticketdesk voor je plaatsen met de strippen van je strippenkaart of door je cadeaukaart in te leveren.

Houders van een strippenkaart of cadeaukaart hebben geen voorrang boven andere reserveringen.

Cadeaukaart

Jeugdtarief
Voor jeugd van 12 tot 18 jaar hanteren we een gereduceerd tarief van €10,-. Als je een kaartje ‘Concert (ik heb een strippenkaart)’ bestelt, kan je aan de deur betalen. Onze concerten zijn gratis voor jeugd tot 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene.

Graag tot ziens bij Podium Klassiek Eindhoven!

Koop hier online uw strippenkaart

ticketservice ticketkantoor logo

Vouchers bestellen voor

PKE strippenkaart

Voucher voor Strippenkaart€ 75,00
0
Bestellen

Via deze widget kunt u een voucher aanschaffen voor een strippenkaart. Deze voucher kunt u voorafgaand aan een concert verzilveren voor een strippenkaart.Om tickets te bestellen is geen account nodig